Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

HALODERMA

Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Haloderma har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Haloderma med information om, at vi har afsendt varen. Der trækkes ikke penge på din konto, før du har modtaget en bekræftelse, og varen er afsendt. Ved dellevering trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske levering. Haloderma opbevarer en kopi af aftalen.

1.1. Reservation af købesummen
Hvis du bruger et internationalt betalingskort som fx Visa eller MasterCard reserveres beløbet automatisk på din konto, når du har godkendt betalingen. Hvis du efterfølgende fortryder dit køb, frigives reservationen hurtigst muligt. Det er udbyderen af dit betalingskort, som afgør, om beløbet reserveres på din konto, allerede når du godkender betalingen på haloderma.dk. Det er også udbyderen, der afgør, hvornår et reserveret beløb frigives igen, hvis købet fortrydes. I den forbindelse henviser vi til aftalen med din kortudsteder for yderligere information.

På haloderma.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, og MobilePay.

I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos haloderma’s valgte PCI (Payment Card Industry – Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner.

Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert PCI-certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Når du anvender betalingskort på haloderma.dk, er det kun Haloderma’s PCI certificerede samarbejdspartner – og ikke Haloderma – som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Haloderma’s PCI certificerede samarbejdspartner, selvom det sker, mens du benytter haloderma.dk.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • PostNord – Levering til privatadresse eller pakkeboks/postbutik


Forventet leveringstid er 1-4 hverdage. Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday. Haloderma bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark.

3.1. Ansvar for levering

Haloderma bærer ansvaret for ordren frem til leveringstidspunktet. Leveringstidspunktet er, når du får pakken i hænderne, hvis du fx henter den i en pakkeshop. Hvis du har tilladt, at transportøren må sætte din pakke foran din bopæl, vil din pakke blive stillet foran din bopæl, hvorefter pakken anses som leveret. Herefter overgår risikoen for pakken til dig.

Transportøren vil i disse tilfælde tage et billede af pakken, når den er leveret foran din bopæl. Dette billede er Haloderma’s bevis på, at pakken er leveret korrekt. Efterfølgende krav mod Haloderma over mangelfuld levering vil blive afvist.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele. 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på email contact@haloderma.dk. Husk at oplyse dit ordrenummer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

4.1. Returnering

Du skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.

Alle dele af en vare skal returneres ved ombytning.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

4.2. Varer undtaget fortrydelsesretten
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer. Varer uden forsegling, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
4.3. Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, og opfylder kriterierne ovenfor, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke differencen refunderet.

 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil. Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Haloderma

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

4.4. Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb, og forbrugerkøbeloven gælder, hvis du er forbruger. Du har krav på, at varen skal være kontraktmæssig. Du har flere rettigheder efter disse love, hvis varen er mangelfuld eller leverancen er forsinket.

Når du handler på haloderma.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

5.1. Hvordan reklamerer jeg?

Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på email contact@haloderma.dk. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

Haloderma

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

5.2. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

For at du kan indgå aftale med os og handle på haloderma.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Leveringsønsker
 • Betalingsmåde
 • Oplysning om den IP-adresse, hvorfra købet foretages
 • Oplysning om hvad du har købt og evt. returneret
 • Eventuelle oplysninger om forspørgsler og reklamationer
 • Eventuelle oplysninger fra verifikationscheck


Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Vores hjemmel er vores aftale med dig om køb af vores produkter og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Formålet med vores behandling af dine oplysninger til verifikationscheck er at mindske risikoen for bedrageri og svindel med stjålne betalingskort. Vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til verifikationscheck er vores legitime interesse i at forhindre svig mod Haloderma’s ejendom og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Behandlingen sker efter reglerne i vores privatlivspolitik, som du kan finde på haloderma.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte os på email contact@haloderma.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, e-mail: nh@naevneneshus.dk.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail contact@haloderma.dk.

Haloderma tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort

Gratis levering på alle ordrer over 400 kr.

Leveringstid: 1-3 dage

Patenteret teknologi

Betal med Mobilepay, Applepay, Mastercard, Visa eller Dankort